This is a past event. Registration is closed. View other CIO Africa events.
  • Jun

    30

09:00 AM
09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM

Main Schedule

WELCOME REMARKS
Laura Chite (CEO of CIO East Africa)

What is the Future o...
Faruk Jazic (ECEMEA Sales Director of ORACLE)

Empowering Brand Val...
Agnes Gathaiya (Country Director East Africa of Google)

Breaking the Rules o...
Dr Betty Addero Radier (Chief Executive Officer at Kenya Tourism Board)

PANEL DISCUSSION:Value Creation in Marketing in the Era of Digital Transformation
Edward Oswe (CEO of Marketing Society of Kenya)
Faruk Jazic (ECEMEA Sales Director of ORACLE)
Napa Onwusah (Head of Sales at Google)
+1

Read more

Marketing in the Age...
Siphesihle Hlela (Kenya Country Lead Director of Meltwater)

PANEL DISCUSSION: How Bright is the Future of Digital Marketing in Africa?
Moses Kemibaro (Founder & CEO of Dot Savvy)
Siphesihle Hlela (Kenya Country Lead Director of Meltwater)
Chris Bitti (Founder, Group CEO of Digital Brands Group)
Carolyne Kendi (Head Of Brand & Marketing Communications at Safaricom PLC)
+1
30 min

Read more

The Growing Role of ...
Ikechi Okoronkwo (Head of Business Intelligence and Analytics at Mindshare, USA)

Leveraging Omnichann...

Panel Discussion: Harnessing the Future of Digital Marketing
Social media is often referred to as the world’s largest focus group, full...
Harry Hare (Chairman & Publisher at CIO East Africa)
Divine Muragijimana (Marketing Strategist at Cellulant)
Adedayo Adefila (Head of Digital at PZ Cussons, Africa)
Wade Willingale (Managing Director of Rocketseed, South Africa)
30 min

Read more

Marketing in The Dig...
Dr. Moshira Gamil (Executive Director of IAA Egypt Chapter)

Customer Behaviour: ...
Richard Leftley (Executive Vice President at Micro Insurance Company)

Panel Discussion: What is the Role of Data in Performance Marketing?
What is Performance Marketing? Does performance marketing matter in a data drive...
Tabitha Maina (Marketing Consultant at Kenya)
Karungari Kahende (Head of  Partnerships at Little Ride)
30 min

Read more

CASE STUDY: Launchin...
Doris Kang'ang'i (Marketing Effectiveness Lead at EABL)
+1

Closing Remarks
Humphrey Odhiambo (Head of Partnerships & Content at CIO East Africa)

Networking Session / One-on-one Meetings

Read more

WELCOME REMARKS

Wednesday Jun. 30 - 09:00am - 09:15am (15 min)

What is the Future of Marketing in Africa?

Wednesday Jun. 30 - 09:15am - 09:30am (15 min)

Empowering Brand Value in The Digital Era

Wednesday Jun. 30 - 09:30am - 09:40am (10 min)

Breaking the Rules of Traditional Marketing

Wednesday Jun. 30 - 09:40am - 09:50am (10 min)

PANEL DISCUSSION:Value Creation in Marketing in the Era of Digital Transformation

Wednesday Jun. 30 - 09:50am - 10:15am (25 min)

Marketing in the Age of Digital Transformation

Wednesday Jun. 30 - 10:15am - 10:25am (10 min)

The Growing Role of Data & Analytics in Marketing

Wednesday Jun. 30 - 10:55am - 11:05am (10 min)

Leveraging Omnichannel Technologies for Enhanced Customer Experience

Wednesday Jun. 30 - 11:05am - 11:15am (10 min)

Panel Discussion: Harnessing the Future of Digital Marketing

Wednesday Jun. 30 - 11:15am - 11:45am (30 min)

Social media is often referred to as the world’s largest focus group, full of qualitative data that can impact and transform
businesses … To what extent are we exploiting its full potential? How has the internet and social media changed consumer
behaviour? Is social media marketing the future of digital marketing? What are marketers doing differently to make an impact on
the digital platform? What challenges exist or are emerging on the online brand presence and value offering? What the way
forward in harnessing digital marketing?

Marketing in The Digital Transformation Era

Wednesday Jun. 30 - 11:45am - 12:00pm (15 min)

Customer Behaviour: From Return on Investment to Return on Engagement

Wednesday Jun. 30 - 12:00pm - 12:15pm (15 min)

Panel Discussion: What is the Role of Data in Performance Marketing?

Wednesday Jun. 30 - 12:15pm - 12:45pm (30 min)

What is Performance Marketing? Does performance marketing matter in a data driven world? Is changing B2C-landscape being influence by
data privacy? How are the data privacy policies impacting on the role of marketers? How should the marketers adapt and manage expectations
in collaboration with internal stakeholders in the first evolving world of data privacy?

CASE STUDY: Launching an Impactful Influencer Marketing Campaign

Wednesday Jun. 30 - 12:45pm - 01:00pm (15 min)

Closing Remarks

Wednesday Jun. 30 - 01:00pm - 01:05pm (5 min)

Networking Session / One-on-one Meetings

Wednesday Jun. 30 - 01:05pm - 01:25pm (20 min)

No results for the selected filters.